Derde remlicht camera

Al onze derde remlichtcamera 's voor bestelwagens zijn voorzien van de beste beeldsensoren voor een zeer scherp beeld zowel overdag als in het donker. Diverse modellen zijn ook met microfoon leverbaar.

Filters
Derde remlicht camera

Voordelen van een achteruitrijcamera in het derde remlicht


Deze achteruitrijcamera 's in het derde remlicht voor bestelwagens passen precies op de plek van uw huidige derde remlicht. Ze zijn daardoor makkelijk te installeren, u vervangt eenvoudig het bestaande derde remlicht. U hoeft dus geen gaten te boren.

Bij alle derde remlichtcamera 's wordt een 4 polige kabel meegeleverd waarmee u de camera eenvoudig kunt aansluiten op een monitor. Ook wordt er bij alle remlichtcamera 's een adapterkabel meegeleverd waarmee u de achteruitrijcamera kunt aansluiten op een monitor met een tulp/rca ingang. Bij sommige camera 's wordt als extra een fakra adapterkabel meegeleverd.

Omdat u geen uitstekende camera op uw deur of dak gemonteerd heeft loopt u minder kans op schade aan de camera en het ziet er ook nog eens beter uit.

Indien u ook een bijpassende monitor nodig heeft kunt u deze tegelijkertijd selecteren en automatisch mee bestellen. Zo stelt u eenvoudig uw complete systeem zelf samen en krijgt u ook nog eens een leuke korting op de monitor.

Onze camera 's geven een uitstekend beeld en hebben 700 tot 800 beeldlijnen. Dit is niet te vergelijken met de goedkope camera's die vaak worden aangeboden. Deze hebben vaak maar 420 beeldlijnen.