Achteruitrijsystemen voor Bestelwagens

Alle systemen worden geleverd met een IPS monitor. IPS monitoren hebben een veel betere kijkhoek. Ook is de kleurweergave beter en hebben ze een hogere contrastverhouding dan standaard monitoren.

Filters
Achteruitrijsystemen voor Bestelwagens

Met uw bestelwagen wilt u overal makkelijk en snel bij kunnen komen. Toch kan dit soms lastig zijn, ook als u elke dag in uw bestelwagen rijdt. Met een achteruitrijcamera kunt u direct zien wat er zich achter uw bestelwagen bevindt en kunt u zo dure schades voorkomen aan uw bestelwagen. Een achteruitrijcamera systeem verdient zichzelf dus snel terug! Met een van de onderstaande complete achteruitrijcamera systemen kunt u het voor uzelf een stuk makkelijker maken. Hier vindt u ook losse derde remlichtcamera voor verschillende types bestelbussen. Deze camera 's komen op de plaats van het derde remlicht waarbij het derde remlicht zijn functie verder behoudt.

Zelf een systeem  voor uw bestelwagen samenstellen? 

U kunt bij de achteruitrijcamera 's in het derde remlicht zelf een voor u passende monitor selecteren. Zo stelt u zelf heel eenvoudig een passend systeem samen. Hebt u al een monitor met een rca/tulp of 4 pin ingang dan kunt u de camera daar direct op aansluiten. De camera's worden namelijk helemaal compleet geleverd inclusief kabels en verloopkabels. Controleer wel even van te voren of uw monitor pal ondersteund.