Verzendingen binnen Nederland zijn gratis. Voor het verzenden naar andere landen binnen Europa rekenenen wij €5,-

Na de aankoop van een product heeft u na ontvangst 14 kalenderdagen de tijd om de overeenkomst te ontbinden. Controleer uw produkt altijd direct na ontvangst. U kunt uw retour aanmelden door in te loggen met u account waarna u in het overzicht komt met uw order(s). Indien u als gast heeft afgerekend kunt u alsnog een account aanmaken met het emailadres waarmee u de bestelling heeft gedaan. Vervolgens kunt u inloggen en uw order retour melden. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Maatwerkproducten zijn uitgesloten van deze regeling. De verzendkosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.

U kunt het product retourneren/terugbrengen als deze aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U doet beroep op het herroepingsrecht binnen 14 kalenderdagen na ontvangst.
  • Het product is ongebruikt en niet verwerkt/gemonteerd geweest. Uiteraard mag u het product gerust aansluiten om uit te proberen en te kijken of het u bevalt.
  • Het product is geheel onbeschadigd.
  • Het is geen maatwerk product.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het geretourneerde niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen dan zullen wij helaas niet het volledige orderbedrag terug kunnen storten. Extra details over retourzendingen vindt u op de klantenservicepagina.