Achteruitrijsystemen voor Campers

Achteruitrijcamera systemen voor Campers. Wij leveren alleen hoogwaardige systemen met een uitstekende resolutie zodat u een gedetailleerd beeld krijgt. De systemen beschikken allemaal over nachtzicht of zelfs kleurennachtzicht. Vanzelfsprekend zijn d

Filters
Achteruitrijsystemen voor Campers

Zoekt u een achteruitrijcamera voor uw camper. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij leveren degelijk en kwalitatief hoogwaardige achteruitrijcamera 's voor uw camper tegen een scherpe prijs.

Er zijn vele mogelijkheden, zoals een bedraad systeem met 1 of of 2 achteruitrijcamera 's, of een zeer uitgebreid systeem voor de grotere campers met achteruitrijcamera 's en dode hoekcamera 's .

Bij de systemen met 4 camera's heeft u de mogelijkheid om maximaal 4 beelden tegelijkertijd te bekijken waarbij er automatisch geschakeld kan worden tussen de  beelden.

Bovengenoemde systemen zijn ook als Full High Definition systemen leverbaar. Met een full HD achteruitrijcamera hebt u door het grotere aantal pixels en tv-lijnen een ongekend scherp beeld.


Indien u het aanleggen van de bekabeling teveel werk vindt hebben we als oplossing onze draadloze systemen. Ook deze draadloze achteruitrij-systemen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met 1 of maximaal  4 camera's. Wilt u een goedkopere oplossing dan kunt u kiezen voor een analoog systeem. Vindt u de zekerheid van een storingsvrije ontvangst het belangrijkst, dan is een digitaal draadloos systeem de beste keus.