Wij leveren al sinds 2009 de beste achteruitrijcamera's voor de scherpste prijs. Ons motto is voor elk voertuig de juiste camera en 100% klanttevredenheid. Voor ons ligt de focus op het leveren van de beste achteruitrijcamera 's. 
Daarom leveren wij alleen achteruitrijcamera's van de allerbeste kwaliteit en kunt u altijd rekenen op een eerlijk advies. Bij ons vindt u ook geen lokkertjes maar ziet u altijd de prijs zoals het systeem wordt aangeboden.
Onze camera's voldoen uiteraard aan de wettelijk verplichte keurmerken. Onze fabrikanten zijn iso-gecertificeerd en leveren apparatuur die ook TÜV goedgekeurd is.

Inkoop - Voor de inkoop van onze camera's hebben wij rechtstreeks contact met de fabrieken. Omdat wij zonder tussenpersonen werken kunnen wij altijd zeer scherp inkopen. Door het directe persoonlijke contact kunnen wij ook eenvoudig verbeteringen uit laten voeren die wij door jarenlange ervaring aan kunnen dragen.

Garantie - Wij geven op onze producten standaard 2 jaar garantie op fabrieksfouten. 

Verzenden - Indien uw bestelling op werkdagen voor 15:00 binnen is en het produkt op voorraad dan wordt deze altijd nog dezelfde dag verzonden. Voor het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van POST.nl. Hierdoor bent er bijna 100% zeker van dat u de bestelling de volgende dag in huis heeft. Voor uw zekerheid vragen wij altijd een handtekening voor ontvangst. Uiteraard rekenen wij in Nederland geen verzendkosten. Voor zendingen naar het buitenland vragen wij een kleine vergoeding.

Bestellingen - Het orderproces loopt binnen onze webwinkel helemaal geautomatiseerd. Na het plaatsten van de order ontvang u direct in de mail een bevestiging van uw bestelling. Zodra de order is betaald ontvangt u hiervan ook een bevestiging. Als uw bestelling is verzonden ontvangt u hiervan een mail met een track en trace nummer. Hiermee kunt u de levering van uw bestellling volgen.

Retouren - kunt u eenvoudig aanmelden in de webshop, zie hiervoor Verzenden en Retourneren.

Samengevat - Achteruitrijcameras.nl is bij uitstek de achteruitrijcamerawinkel en specialist van Nederland. Wij leveren een uitstekende kwaliteit voor een uiterst scherpe prijs. Voor precies dezelfde achteruitrijcamera betaalt u bij de concurrent soms meer dan het dubbele! Bij ons vindt u namelijk geen overbodige overhead en daar profiteert u van. Wij zijn een no-nonsense bedrijf. Daarnaast kopen wij onze producten rechtstreeks in bij diverse producenten zonder gebruik te maken van tussenleveranciers. En daarom hebben wij voor dezelfde kwaliteit echt de laagste prijzen!

Wij streven naar 100% klantevredenheid. Daarom krijgt u bij ons een eerlijk advies en geen verkooppraatjes. En bent u niet tevreden over het geleverde produkt dan proberen wij altijd een oplossing te bedenken en anders krijgt u gewoon direct uw geld direct terug.

Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Achteruitrijcameras.nl
Postbus 132
9350AC Leek
KvK-nummer:  88752364
BTW-nummer: NL858373567B01