HD Achteruitrijcamera Systemen

Filters
HD Achteruitrijcamera Systemen

Achteruitrijcamera 's Full HD

Wilt u het allerbeste beeld zowel overdag als in het donker? Kies dan voor een Full HD achteruitrijsysteem(1080P). 

Wij verkopen al jaren deze Full AHD systemen en hebben hier inmiddels ruime ervaring mee. Een paar jaar geleden was dit nog een noviteit maar inmiddels zijn deze systemen zo ingeburgerd dat ook andere verkopers van achteruitrijsystem overstappen op deze systemen. 

Door het grote aantal pixels en de Full-HD achteruitrijcamera ziet u met deze systemen veel meer details dan met het allerbeste standaard achteruitrij-systeem. Het beeld van een Full HD systeem is vlijmscherp en laat veel meer details zien dan welk achteruitrijsysteem ook. Met een HD systeem heeft u een veel beter zicht op wat er achter uw voertuig gebeurd.

Ook de prestaties in het donker zijn spectaculair te noemen ten opzichte van de allerbeste standaard camera systemen, het nachtzicht is bij een Full HD achteruitrijcamera namelijk tot wel drie keer scherper.

Alle Full HD systemen zijn helemaal compleet.

De monitoren beschikken allemaal over afstandslijnen een zonneklep, afstandsbediening, spiegelbeeld en normaal beeld, aanpasbare orientatie en automatische schakelmogelijkheden.

De HD achteruitrijcamera 's hebben nachtzicht tot 20 meter, zijn waterdicht met een ip-rating van 69 en hebben een schokbestendigheid van 10G. 

De Full HD systemen zijn met 1 of meerdere camera 's leverbaar en ook verwarmde camera's behoren tot de mogelijkheid.

Deze systemen zijn geschikt voor vele voertuigen zoals vrachtwagens, trucks met trailer(in combinatie met een truck en trailerset), paardenwagens, bakwagens, paardentrailers en campers.