Monitoren voor achteruitrijcamera

Filters
ARC
7 inch IPS monitor
€129,00
ARC
5 inch IPS monitor
€124,00
Monitoren voor achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera monitoren

Hier vindt u het overzicht van onze achteruitrijcamera monitoren. Voor elk systeem kun u hier de juiste monitor vinden.

Kiezen van een achteruitrijcamera-monitor
In grote lijnen kunnen de monitoren opgedeeld worden in monitoren die geschikt zijn voor één of meerdere camera's waarbij er telkens één beeld tegelijk te bekijken valt. Of de zogenaamde quad/split monitoren waarbij u het beeld van één of meerdere camera's tegelijkertijd kunt bekijken. Welk beeld u wilt bekijken in een bepaalde situatie kunt u geheel automatisch laten verlopen.

erder dient u bij het aanschaffen van een monitor voor uw achteruitrijcamera er op letten dat u een monitor aanschaft met een connector die overeenkomt met die van uw camera-kabel. Onze achteruitrij-monitoren zijn voorzien van een 4 pin of rca(tulp) aansluiting. Mocht de door u gewenste monitor niet de juiste connectoren hebben dan zijn er nog altijd adapterkabeltjes beschikbaar het passend te maken.

Voordeel achteruitrijcamera
Het voordeel van een speciale achteruitrijcamera monitor t.o.v. bijvoorbeeld het beeldscherm van uw navigatiesysteem is dat deze over extra functionaliteiten beschikt. Zoals bijvoorbeeld de automatische schakeldraden, spiegelen van het beeld, meerde beelden tegelijkertijd bekijken en afstandslijnen.

Automatische schakeldraden
Deze kunt u gebruiken op systemen met meerder video-kanalen. Met behulp van deze draden kunt u regelen welke camera op een bepaald moment het beeld moet leveren. Nadat het signaal op de draad weer uitgeschakeld wordt springt het beeld weer terug naar de standaard instelling, bijvoorbeeld alle 4 de camera's tegelijkertijd van een quad/split systeem.

Afstandslijnen
Diverse schermen zijn voor zijn van afstands of rasterlijnen. Met deze lijnen kunt u eenvoudig de afstand tot een object bepalen.
Deze lijnen zijn via het menu in of uit te schakelen.

Mirror functie
Op de professionele achteruitrij monitoren kunt u zelf bepalen of u het beeld gespiegeld wilt hebben of niet. Standaard achteruitrijcamera's zijn altijd gespiegeld maar als u deze voor frontzicht gebruikt wilt u dit juist niet. Via het menu kunt u dit dan eenvoudig aanpassen.