Draadloze achteruitrijcamera's

Al onze draadloze systemen hebben een digitale draadloze verbinding. Hierdoor heeft u gegarandeerd een goede ontvangst en ontvangt u geen beelden van andere camera zoals bij goedkope analoge draadloze systemen. Een draadloze achteruitrijcamera is eenvoudi

Filters
Draadloze achteruitrijcamera's

Achteruitrijcamera 's draadloos

Een draadloze achteruitrijcamera is eenvoudig te installeren. Wij hebben diverse modellen beschikbaar, van eenvoudige tot professionele systemen. Geschikt voor vrachtwagen, paardenwagen, bestelwagen, personenauto,  auto met caravanpaardentrailer of camper.

Hier ziet u het overzicht van onze draadloze systemen.

De eenvoudige en wat goedkopere systemen zijn analoge systemen. Met een analoog systeem loopt u altijd het risico op verstoring vanwege invloeden van buitenaf. Ook is er kans dat u het beeld van een andere camera dan de uw eigen camera ontvangt. Dit wordt veroorzaakt doordat de alle camera's op dezelfde frequentie werken. Ook is de maximale afstand van de analoge systemen minder groot. Als dit voor u allemaal geen probleem is dan is een analoog draadloos systeem een prima oplossing.

Indien u echter hogere eisen stelt dan kunt u beter kiezen voor een van onze digitale draadloze systemen. Deze systemen zijn zelfs Full HD. Digitale systemen ondervangen alle nadelen van een analoog systeem. U heeft geen namelijk geen last van storingen, de systemen zijn 99,9% storingsvrij. Aangezien er een beveiligde verbinding tussen de camera en de monitor tot stand wordt gebracht, ontvangt u ook geen beelden van andere camera 's. Het draadloze bereik van deze systemen is ook veel groter en het beeld houdt ook dezelfde kwaliteit. Een ook is het beeld is vele malen scherper dan bij een analoog draadloos systeem. Bij de digitale systemen kunt u kiezen uit systemen van 1 tot wel 4 camera 's, dit in combinatie met een quad viewachteruitrijmonitor. Hierdoor kunt u, indien u dat wilt, maximaal 4 camera 's tegelijk in de gaten houden.

Draadloos of bedraad


Ondanks de vooruitgang van de draadloze techniek adviseren wij toch altijd een bedraad systeem. Bij een bekabeld systeem hebt u namelijk toch nets iets meer de zekerheid van een storingsvrije ontvangst en de beste beeldkwaliteit. Bovendien zult u bij een draadloos systeem ook kabels moeten trekken voor de 12V aansluiting van de camera. Bij een professioneel bedraad systeem hoeft u ook maar één kabel per camera te trekken omdat de camera 's gevoed worden door de monitor. En zeker in bijvoorbeeld een camper waarin de kabelgoten al aanwezig zijn is dat prima te doen.