Draadloze achteruitrijcamera's

Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden zult u bij ons geen analoge draadloze of wifi systemen aantreffen. We leveren alleen digitale draadloze systemen voor een gegarandeerde ontvangst en scherp beeld.

Filters
Draadloze achteruitrijcamera's

Achteruitrijcamera 's Draadloos

Een draadloze achteruitrijcamera is eenvoudig te installeren. Wij hebben diverse modellen beschikbaar, van eenvoudige tot professionele systemen. Geschikt voor vrachtwagen, paardenwagen, bestelwagen, personenauto,  auto met caravanpaardentrailer of camper.

Hier ziet u het overzicht van onze draadloze systemen.

Indien u hoge eisen stelt aan ontvangst en beeldkwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren namelijk alleen digitale draadloze systemen.  Digitale systemen ondervangen alle nadelen van analoge of wifi achteruitrijcamera 's. U heeft geen namelijk geen last van storingen, de systemen zijn 99,9% storingsvrij. Aangezien er een beveiligde verbinding tussen de camera en de monitor tot stand wordt gebracht, ontvangt u ook geen beelden van andere camera 's. Het draadloze bereik van deze systemen is ook veel groter en het beeld houdt dezelfde hoge kwaliteit. Bij onze digitale systemen kunt u kiezen uit systemen met 1 camera of 2 camera 's. 

Draadloos of bedraad

Ondanks de vooruitgang van de draadloze techniek adviseren wij toch altijd nog  een bedraad systeem. Bij een bekabeld systeem hebt u namelijk toch nets iets meer de zekerheid van een storingsvrije ontvangst en de beste beeldkwaliteit. Bovendien zult u bij een draadloos systeem ook kabels moeten trekken voor de voeding van de camera. Bij een professioneel bedraad systeem hoeft u ook maar één kabel per camera te trekken omdat de camera 's gevoed worden door de monitor. En zeker in bijvoorbeeld een camper waarin de kabelgoten al aanwezig zijn is dat prima te doen.

Inbouwen draadloos achteruitrijcamera-systeem

Het inbouwen van een draadloos achteruitrijcamera-systeem is eenvoudig om te doen. U sluit de monitor aan op een 12 volt aansluiting. Bij veel systemen wordt een stekker voor een sigarettenaansteker meegeleverd. De camera sluit u aan op de achteruitrijverlichting zodat deze automatisch ingeschakeld wordt bij het achteruitrijden. Wilt u ook beeld tijdens het rijden dan sluit u de camera aan op een contactgeschakelde aansluiting.