Achteruitrijsystemen voor Campers

Achteruitrijcamera systemen voor Campers. Wij leveren alleen hoogwaardige systemen met een uitstekende resolutie zodat u een gedetailleerd beeld krijgt. De systemen beschikken allemaal over nachtzicht of zelfs kleurennachtzicht. Vanzelfsprekend zijn d

Filters
Achteruitrijsystemen voor Campers

Zoekt u een achteruitrijcamera voor uw camper. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij leveren degelijk en kwalitatief hoogwaardige achteruitrijcamera 's voor uw camper tegen de een scherpe prijs.

Er zijn vele mogelijkheden, zoals een bedraad systeem met 1 of of 2 achteruitrijcamera 's, of een zeer uitgebreid systeem voor de grotere campers met achteruitrijcamera 's en dode hoekcamera 's .

Bij de systemen met 4 camera's heeft u de mogelijkheid om maximaal 4 beelden tegelijkertijd te bekijken waarbij er automatisch geschakeld kan worden tussen de  beelden.

Bovengenoemde systemen zijn ook als Full High Definition systemen leverbaar. Met een full HD achteruitrijcamera hebt u door het grotere aantal pixels en tv-lijnen een ongekend scherp beeld.


Indien u het aanleggen van de bekabeling teveel werk vindt hebben we als oplossing onze draadloze systemen. Ook deze draadloze achteruitrij-systemen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met 1 of maximaal  4 camera's. Wilt u een goedkopere oplossing dan kunt u kiezen voor een analoog systeem. Vindt u de zekerheid van een storingsvrije ontvangst het belangrijkst, dan is een digitaal draadloos systeem de beste keus.