Top

Over achteruitrijcameras.nl


Wij verkopen al 10 jaar de beste achteruitrijcamera's voor de scherpste prijs. Ons motto is voor elk voertuig de juiste camera en 100% klantevredenheid.
Daarom verkopen wij alleen achteruitrijcamera's van de allerbeste kwaliteit. Bij ons kunt u altijd rekenen op een eerlijk advies.
Onze camera's voldoen aan de wettelijk verplichte keurmerken, een aantal van onze fabrikanten is iso-gecertificeerd en levert apparatuur die TÜV goedgekeurd is.

Inkoop - Voor de inkoop van onze camera's hebben wij rechtstreeks contact met de fabrieken. Omdat wij zonder tussenpersonen werken kunnen wij altijd zeer scherp inkopen. Door het directe persoonlijke contact kunnen wij ook eenvoudig verbeteringen uit laten voeren die wij door jarenlange ervaring aan kunnen dragen.

Klantenservice - Onze klantenservice houdt ook zeer nauwe banden met onze fabrikanten zodat er in geval van een lastig probleem altijd direct kan worden teruggevallen op de technici van de fabrikant. Hierdoor hebben wij de beschikking over een enorm team van specialisten. Deze staan in principe dag en nacht voor ons klaar. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen grote telefonische ingang op te zetten. De reden is dat wij van mening zijn dat een achteruitrijcamera geen rocket science is maar relatief eenvoudige techniek om aan te sluiten. Uiteraard kunt u met al uw vragen bij ons terecht maar dan via de chat of mail. Normaal gesproken worden mails binnen een uur beantwoord. Bij een livechat of whatsapp hebt u natuurlijk direct contact. Hoe dan ook, wij staan altijd voor u klaar. Bijkomend voordeel van deze constructie is dat u het antwoord ook nog eens in alle rust na kunt lezen. Dit is een van de redenen dat wij veel goedkoper kunnen leveren dan diverse concurrenten. Indien noodzakelijk is er natuurlijk altijd telefonisch contact mogelijk. 

Garantie - Wij geven op onze producten standaard 2 jaar garantie op fabrieksfouten. 

Verzenden - Indien uw bestelling op werkdagen voor 15:00 binnen is en produkt op voorraad dan wordt deze altijd nog dezelfde dag verzonden. Voor het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van POST.nl. Hierdoor bent er bij 100% zeker van dat u de bestelling de volgende dag in huis heeft. Voor uw zekerheid vragen wij altijd een handtekening voor ontvangst. Uiteraard rekenen wij in Nederland geen verzendkosten. Voor zendingen naar het buitenland vragen wij een kleine vergoeding.

Bestellingen - Het orderproces loopt binnen onze webwinkel helemaal geautomatiseerd. Na het plaatsten van de order ontvang u direct in de mail een bevestiging van uw bestelling. Zodra de order is betaald ontvangt u hiervan ook een bevestiging. De factuur ontvangt u altijd in de doos van uw bestelling. Mocht u de factuur kwijt zijn dan kunt u deze zelf downloaden in de webwinkel of bij ons opvragen.

Retouren - Retouren kunt u eenvoudig aanmelden in de webshop. Na het aanmelden kunt u de bestelling terugsturen. In het geval u gebruik maakt van het herroepingsrecht zijn de verzendkosten voor eigen rekening. 

Samengevat - Achteruitrijcameras.nl is bij uitstek de achteruitrijcamerawinkel en specialist van Nederland. Wij leveren een uitstekende kwaliteit voor een uiterst scherpe prijs. Voor precies dezelfde achteruitrijcamera betaalt u bij de concurrent soms meer dan het dubbele! Bij ons vindt u namelijk geen overbodige overhead en daar profiteert u van. Wij zijn een no-nonsense bedrijf. Daarnaast kopen wij onze producten rechtstreeks in bij diverse producenten zonder gebruik te maken van tussenleveranciers. En daarom hebben wij echt de laagste prijzen!

Wij streven naar 100% klantevredenheid. Daarom krijgt u bij ons een eerlijk advies en geen verkooppraatjes. En bent u niet tevreden over het geleverde produkt dan proberen wij altijd een oplossing te bedenken en anders krijgt u gewoon direct uw geld direct terug.

Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Achteruitrijcameras.nl
De Dam 5-1 (geen bezoekadres)
Rekeningnummer: NL96INGB0006422990
KvK-nummer: 70557918
BTW-nummer: NL858373567B01