Top

HD Achteruitrijcamera Systemen

Achteruitrijcamera 's Full HD


Wilt u het allerbeste beeld zowel overdag als in het donker? Kies dan voor een Full HD achteruitrijsysteem(1080P), de nieuwe standaard.

LEES VERDER


Door het grote aantal pixels en de Full-HD achteruitrijcamera ziet u met deze systemen veel meer details dan met het allerbeste standaard achteruitrij-systeem. Het beeld van een Full HD systeem is vlijmscherp en laat veel meer details zien dan welk achteruitrijsysteem ook. Met een HD systeem heeft u een veel beter zicht op wat er achter uw voertuig gebeurd.

Ook de prestaties in het donker zijn spectaculair te noemen ten opzichte van de allerbeste standaard camera systemen, het nachtzicht is bij een Full HD achteruitrijcamera namelijk tot wel drie keer scherper.

Alle Full HD systemen zijn helemaal compleet.

De monitoren beschikken allemaal over afstandslijnen een zonneklep, afstandsbediening, spiegelbeeld en normaal beeld, aanpasbare orientatie en automatische schakelmogelijkheden.

De HD achteruitrijcamera 's hebben nachtzicht tot 20 meter, zijn waterdicht met een ip-rating van 69 en hebben een schokbestendigheid van 10G. 

De Full HD systemen zijn er met 1 of meerdere camera 's leverbaar en ook verwarmde camera's behoren tot de mogelijkheid.

Deze systemen zijn daardoor geschikt voor vele voertuigen zoals vrachtwagens, trucks met trailer(in combinatie met een truck en trailerset), paardenwagens, bakwagens, paardentrailers en campers.