Top

Achteruitrijsystemen voor Personenauto 's

Achteruitrijcamera-systemen voor personenauto' s


Voor uw auto hebben wij diverse oplossingen beschikbaar. U kunt kiezen voor een bedraad systeem of een draadloos systeem. Draadloze systemen zijn in het algemeen wat eenvoudiger te installeren omdat u geen draad hoeft te trekken tussen de monitor en camera. U maakt met een draadloos systeem wel een groter kans op storingen. Onze advies is dan ook altijd om,  indien mogelijk, een bedraad te kiezen.

Wij hebben geen merk specifieke camera 's maar generieke camera' s die in principe op elke auto geplaatst kunnen worden. 

Alle camera 's zijn waterdicht en beschikken over nachtzicht. De meeste camera 's zijn voorzien van de pc1058 beeldsensor die garant staat voor een goed en gedetailleerd beeld. Ook zijn de meeste modellen voorzien van parkeer/afstandslijnen.
 

Kentkeken cld 016 2
Nu 14% Korting

Europese kentekenplaathouder met achteruitrijcamera LED

€ 69,99 € 59,99
(tijdelijk uitverkocht)
Kentekenplaat achteruitrijcamera  arc cl d016
Nu 14% Korting

Europese kentekenplaathouder met achteruitrijcamera

€ 69,99 € 59,99
01

Draadloze achteruitrijcamera personenauto

€ 99,00
Arc jl 612w
Nu 9% Korting

Draadloos camerasysteem met 4,3 inch monitor

€ 109,00 € 99,00
(tijdelijk uitverkocht)
360 system  1
Nu 9% Korting

Birdview 360 Graden Rondom Zicht Camera

€ 275,00 € 250,00
360 birdview 1

Birdview 360 Graden Camera Systeem 3D

€ 450,00

Installatie achteruitrijcamera


De installatie van een achteruitrijcamera is relatief eenvoudig. U sluit de monitor aan op een 12V aansluiting in uw auto en de camera sluit u aan op de achteruitrijverlichting. Nadat u de videokabel tussen de monitor en camera heeft aangesloten zal de camera in werking treden als u de achteruitversnelling inschakelt. Wilt u de monitor ook pas inschakelen op het moment dat u de auto in het achteruit zet? Dan gebruikt u de rode draad van de videokabel en sluit deze ook aan op de achteruitrijverlichting. Aan de monitorzijde sluit u deze draad aan op de plus van de monitor en de zwarte draad van de monitor verbindt u met de massa van de auto. Nu zal de monitor ook meeschakelen met de achteruitrijverlichting. Deze rode draad kunt u ook gebruiken als trigger indien u bijvoorbeeld een ingebouwd navigatiesysteem/radio wilt gebruiken.