Top

Achteruitrijsystemen voor Campers

Achteruitrijcamera Camper oplossingen

Hier ziet u het overzicht van onze achteruitrijcamera camper systemen. Voor campers leveren wij de beste achteruitrijcamera 's.


U kunt kiezen voor een eenvoudig bedraad systeem met 1 of of 2 achteruitrijcamera 's, of een zeer uitgebreid systeem voor de grotere campers met 4 achteruitrijcamera 's.

Bij systemen met 4 camera's heeft u de mogelijkheid om maximaal 4 beelden tegelijkertijd te bekijken waarbij er automatisch geschakeld kan worden tussen de  beelden. Bovengenoemde systemen zijn ook als Full High Definition systemen leverbaar. Met een full HD achteruitrijcamera hebt u door het grotere aantal pixels en tv-lijnen een ongekend scherp beeld.


Indien u het aanleggen van de bekabeling teveel werk vindt hebben we als oplossing onze draadloze systemen. Ook deze draadloze achteruitrij-systemen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met 1 of maximaal  4 camera's. Wilt u een goedkopere oplossing dan kunt u kiezen voor een analoog systeem. Vindt u de zekerheid van een storingsvrije ontvangst het belangrijkst, dan is een digitaal draadloos systeem de beste keus.